Wednesday, September 28, 2005

The Road To Nowhere Is Paved With Potholes

Via The Roundup:

Sen. Tom Torlakson wants the governor to call a special session of the Legislature focused on rebuilding California's infrastructure. "Our leaders have said infrastructure is one of their top priorities," the Democrat from Antioch told the Times editorial board Tuesday morning. "Once the special election on Nov. 8 is over, we need to move forward and begin to restore the public's confidence in its government."

And what better way to do that than by telling the public you've got a bridge to sell them...
I seem to recall learning once that one of the first things to fall in Rome was the quality of their roads. I've always like Senator Torlakson - cool name and cooler commitment to physical fitness - and anyone fighting for infrastructure gets my vote. I don't think much will come of it. But lord and my car's suspension know we need it.

2 comments:

Anonymous said...

Torlakson is definitely a good guy. He has a deep desire to help others and isn't afraid to be honest about the steps necessary to do it.

His committment to transportation issues is definitely important, since it tends to be less ideological as other contentious issues.

He is going to be around for quite some time.

Unknown said...

Hiện nay không gian làm việc tại văn phòng có sự ảnh hưởng lớn đên năng suất cũng như tinh thần làm việc của nhân viên chính vì thế cho nên khi lựa chọn những sản phẩm noi that van phong cần nên chú tâm đến không gian và cách bố trí các sản phẩm trong văn phòng sao cho tạo sự tuận tiện thoải mái trong công việc của nhân viên. Nối đến văn phòng thì sản phẩm bàn làm việc hòa phát , ghế, tủ cũng được lựa chọn kĩ càng phù hợp không gain diện tích làm việc tạo sử thoải máu cho nhân ngồi làm việc. Để bàn ghế văn phòng làm việc của nhân viên được gọn gàng thì nên trang bị thêm tủ phụ đi đối với bàn làm việc hoặc có thể lựa chọn mẫu tủ tài liệu văn phòng cho thích hợp việc bảo quan và lưu trữ hồ sơ công ty được an toàn tránh mọi tác động môi trường bên ngoài.
Ngoài ra song song viẹc chọn bàn ghế thi bạn cũng cần xem thêm các mẫu tủ hồ sơ về màu sắc, kểu dàng và kịch thước để bố trí tủ cho phù hơpk khôn gian và gam màu trùng hợp với không gian nội thất và các sản phẩm nội thất khác trong văn phòng làm việc. Ngày nay các văn phòng công ty có xu hướng chọn riêng mỗi phòng bạn chiếc tủ văn phòng? Thì trên thị trường có 1 loại tủ sắt và loại tu go van phong nên các khắc hàng cân nhắc khi chọn mua. Tủ sắt bền đẹp, chónglại tác nhân ngoài nhưng màu sắc kiểu dáng không phù hợp không gian bên trong văn phòng cho nên việc chọn lựa mẫu tu go dành cho văn phòng công ty nên dựa theo các xu hướng trong thiết kế nội thất văn phong.